Onze aanpak

De Slaapdokters biedt slaapcursussen voor bedrijven. Onze slaapcursus is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. Dit is een bewezen effectieve behandeling voor slapeloosheid en de eerste keus behandeling voor slaapproblemen. Deelnemers leren de onderhoudende factoren (zoals piekeren, stress of zorgen maken over het slaapprobleem) van het slaapprobleem aan te pakken om zo de vicieuze cirkel van slapeloosheid te doorbreken. Daarnaast leren zij vaardigheden om hun slaap te verbeteren door leefstijlveranderingen en het uitdagen van  gedachten t.o.v. slaap.

Groepscursus: 6 wekelijkse groepssessies van 1,5 uur met een groepsgrootte van 3-6 deelnemers. De deelnemers zijn daarnaast dagelijks ongeveer 30 minuten bezig met de oefeningen. Wij bieden als enige in Nederland groepscursussen aan voor bedrijven.

Individuele cursus: 5 wekelijkse sessies van 1 uur. De deelnemer is daarnaast dagelijks ongeveer 30 minuten bezig met de oefeningen.

De Slaapdokters komen bij u op locatie. We bieden de cursus ook digitaal of hybride aan.

De cursus kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

Kosten

Wij rekenen een vast bedrag voor elke cursus met daarnaast een bedrag afhankelijk van het resultaat. No cure betekent less pay! Het resultaat meten wij door middel van gevalideerde vragenlijsten waarmee we de impact van de cursus  op de slaapkwaliteit van uw werknemers testen. Deze vragenlijsten worden voorafgaand afgenomen en vier weken na de laatste cursusdag herhaald. Hierdoor wordt zichtbaar dat het resultaat beklijft en niet van korte duur is. Wij vertellen u graag meer hierover in een vrijblijvend adviesgesprek.

Boek een slaapcursus 

Zorg voor de vitaliteit en gezondheid van uw werknemers.